WIJ ZIJN PSI-VRANSEN

Samenwerken?

Maalderij 21D, 1185 ZB Amstelveen
Postbus 12330
1100 AH AMSTERDAM
KvK nr.: 34234791
Telefoon: +31 20 495 38 38
(ma. t/m vrij. 08.00 – 17.30 uur)

Denk eens aan een verrassing van formaat

Er is niets mis met een ‘’gewone” direct mailing in een standaard envelop. Met een functionele vormgeving, prettig leesbare tekst, een goed aanbod en een makkelijke manier om te responderen. Maar het kan ook anders.

Hoge attentiewaarde creëren, meer leestijd, meer respons: een mailing die eruit springt kan extra rendement opleveren. Je doelgroep verrassen kan op heel wat manieren. Denk aan een opvallende kleur, die op de deurmat lekker opvalt. Een vierkante envelop, een venster op een opvallende plek die uitnodigt om de envelop te openen…. of een bobbel in de envelop die wel heel nieuwsgierig maakt.

Er kan veel. Van doosjes tot alles in één selfmailer, die snel zijn te produceren en kosten besparen. Al eens gedacht aan een stansvorm om een product extra aantrekkelijk te highlighten?

Aandachtspunten

Mooi natuurlijk dat (bijna) alles kan. Maar het moet wel functioneel zijn en verantwoord qua kosten. Zorg er om te beginnen voor dat de mailing door de brievenbus past. Als specialisten letten wij bij PSI Vransen ook op de eventuele extra productietijd. En zijn de kosten verantwoord, gezien de ROI? Welke respons verwacht u tegen welke kosten? De expertise hebben wij in huis. En de voorbeelden om u op goede ideeën te brengen.

Kijken wat past bij jouw merk of wil je voorbeelden zien? Neem contact op via 020 – 495 38 38 voor een vrijblijvend advies of boek een online afspraak met een van onze DM-experts.