WIJ ZIJN PSI-VRANSEN

Samenwerken?

Maalderij 21D, 1185 ZB Amstelveen
Postbus 12330
1100 AH AMSTERDAM
KvK nr.: 34234791
Telefoon: +31 20 495 38 38
(ma. t/m vrij. 08.00 – 17.30 uur)

Klanten zijn soms net kinderen

In de wereld van marketing ligt de sleutel tot het vastleggen van de aandacht van je publiek soms in het element van verrassing. Zet dus niet het hele aanbod op je envelop, waardoor de ontvanger nieuwsgierig en enthousiast wordt om de inhoud te verkennen. In wezen draait het om het spannend houden, niet alles onthullen en de lezer een dwingende reden geven om de gewenste actie te ondernemen. Dit is de magie van verrassingsgeschenken.

Toepassingen:

Een verrassingsgeschenk dient als een extra stimulans voor betrokkenheid, omdat de ontvanger natuurlijk nieuwsgierig is naar de inhoud ervan. Of je nu een substantieel geschenk of een kleiner gebaar presenteert, de sleutel is om het aanbod effectief te promoten en tegelijkertijd ruimte te laten voor de verbeelding.

Net als bij de verjaardag van een kind is de voorpret belangrijker dan de 10 minuten die ze bezig zijn met het uitpakken van hun cadeautjes. Terwijl een kind tevreden kan zijn met elk cadeau, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je klanten blij zijn met hun verrassing en naderhand positief over je denken.

Voordelen

 • Verhoogt de respons, verkeer en bestellingen
  De aantrekkingskracht van het onbekende vergroot de interesse, wat leidt tot hogere betrokkenheid en conversies.
 • Aanpassing aan diverse doelgroepen
  Pas verrassingen aan op individuele voorkeuren voor een gepersonaliseerde touch die resoneert met diverse klantprofielen.
 • Ideaal voor voorraadbeheer
  Gebruik verrassingsgeschenken strategisch om voorraden effectief te beheren en op te ruimen.
 • Synergie met urgentie
  Combineer het element van verrassing met een gevoel van urgentie voor een krachtige marketingmix die klanten aanzet tot snelle actie.
 • Perfecte combinatie met premiums en orderopbouw
  Verbeter de algehele winkelervaring door verrassingsgeschenken op te nemen, of het nu gaat om een premium aanbod of een slimme strategie voor het opbouwen van bestellingen, zoals het geven van een verrassing bij elk product of bij specifieke bestedingsmijlpalen zoals €50 of €100.

Kortom, de kunst van verrassingsgeschenken is een veelzijdig en effectief instrument in het arsenaal van de marketeer. Net zoals de vreugde van een kind dat een verborgen schat ontdekt, kan de opwinding van het onverwachte zorgen voor niet alleen een transactie, maar ook voor een gedenkwaardige ervaring voor je gewaardeerde klanten.

Maak nu een kennismakingsafspraak over direct mail via onderstaande button en je krijgt een lunch voor twee!