PSI Vransen ontzorgt en bespaart

Meer response is ons vak. PSI-Vransen helpt je bij het verbeteren van resultaten in 1 op 1 marketing met als uiteindelijk doel het verhogen van je ROI. Verbeteren van je dataselectie, kosten besparen, nieuwe mailconcepten, stuk voor stuk onderdelen waarvoor je gebruik kunt maken van het team van PSI-Vransen.

Het gaat er tenslotte om dat jouw boodschap zich onderscheidt van het aanbod dat de ontvanger, je prospect, donateur of klant, dagelijks op haar netvlies te verwerken krijgt. In samenwerking met onze opdrachtgevers realiseren wij diverse campagnes voor het werven, behouden of uitbouwen van donateurs, leden, of klanten.

Als full service Direct Marketing en Fondsenwervingsbureau zijn wij gepokt en gemazeld door de praktijk, wat ons heeft geleerd te rekenen, te analyseren, te coördineren en vooruit te denken. Van concept tot productie. Het resultaat: een ijzersterk, vindingrijk en creatief team van specialisten dat ook voor jou klaar staat.

Inkoopkracht

PSI-Vransen is bekend met het hele internationale speelveld aan leveranciers. Dagelijks selecteren we de juiste leveranciers die nodig zijn voor het leveren van de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijs. De inkoopkracht van PSI Vransen levert je een kostenbesparing op die kan oplopen tot 30% of meer.

Kosten besparen

Niet alleen scherp inkopen en de juiste leveranciers selecteren levert kostenbesparing op. Door ons al in een vroeg stadium te betrekken bij de uitvoering kun je forse besparingen realiseren. PSI-Vransen heeft ruime kennis van alle productie (on)mogelijkheden in dialogue marketing en weet hiermee de snelste, voordeligste weg te vinden, van A tot Z.

Zorgeloos uitbesteden

Met PSI-Vransen als partner beschik je direct over een volledige traffic afdeling voor het produceren van direct-mail of andere printcampagnes. We houden de lijnen kort, dus een vast aanspreekpunt. Onze specialisten zorgen voor een feilloze coördinatie van het hele productietraject, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Je hebt geen omkijken meer naar deadlines. Daar zorgt PSI-Vransen voor.

De zekerheden van PSI-Vransen Direct Marketing

  • 100% onafhankelijke inkoop en advies
  • Niet gehinderd door beperkingen van eigen machinepark
  • Lagere kosten door efficiënte aanpak
  • Flexibele oplossingen
  • Alles onder controle met één aanspreekpunt
  • Productiebegeleiding door ervaren experts in DM
  • Intensieve kwaliteitscontrole

Op zoek naar een frisse kijk en verrassende oplossing?

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. De markt is in beweging. De verwachtingen van consumenten, donateurs veranderen continu. Tijd om eens fris tegen de zaken aan te laten kijken. Neem contact met ons op voor een heldere kijk op direct marketing.

Ja, ik ben benieuwd hoe het anders kan