WIJ ZIJN PSI-VRANSEN

Samenwerken?

Maalderij 21D, 1185 ZB Amstelveen
Postbus 12330
1100 AH AMSTERDAM
KvK nr.: 34234791
Telefoon: +31 20 495 38 38
(ma. t/m vrij. 08.00 – 17.30 uur)

Peter over enveloppen en couverteren

”De klant wil altijd net even anders op de deurmat vallen. Een grote envelop of een envelop met een bobbel, een pennetje of een andere gimmick. Want een envelop met een bobbel wordt negen van de tien keer opengemaakt.

Of een envelop zonder venster waar het adres niet direct zichtbaar is, maar het adres direct op de envelop geprint, ook dat kan respons verhogend werken. Alleen met een PostNL logo en een retouradres wordt ook vaker opengemaakt. Gaan we wel helemaal vol bedrukken of juist niet, we merken dat de afwisseling heel belangrijk is, mensen willen verrast worden.

En let er bovendien op dat in de verschillende landen verschillende eisen worden gesteld aan de bedrukking van de envelop.

Waar je bij je DM ook rekening mee moet houden is couverteren (insteken in een envelop). Zo kunnen we intelligent couverteren, dat is de envelop insteken op zo’n manier dat elk adres een andere mailing krijgt. Je kunt dus een mailingbrief maken met een gepersonaliseerd aanbod en dankzij het intelligent insteken komt het in een envelop met het juiste adres met de juiste folder. We gaan heel ver met differentiëren. Door verschillende mailbrieven samen te voegen tot een batch werk je veel kostenefficiënter.

Of kies voor een selfmailer, dan heb je helemaal geen envelop meer nodig.

Ik adviseer graag de beste oplossing”

 

Verschillende enveloppen:

  • Formaten C5, C6, C4,
  • Vensters links en rechts
  • Inline
  • Paperwrap
  • Selfmailer

Meer weten over enveloppen of selfmailers? Wij denken graag met je mee.