WIJ ZIJN PSI-VRANSEN

Samenwerken?

Maalderij 21D, 1185 ZB Amstelveen
Postbus 12330
1100 AH AMSTERDAM
KvK nr.: 34234791
Telefoon: +31 20 495 38 38
(ma. t/m vrij. 08.00 – 17.30 uur)

Een opvallende direct mail gericht op het MKB

Een opvallende direct mail gericht op het MKB

BHV-certificaat.online

De samenwerking tussen PSI-Vransen en Wincoop Veiligheidstrainingen is een mooi voorbeeld van hoe de online en offline wereld samenkomen. Na een eerste ontmoeting op de Webwinkel Vakdagen eerder dit jaar, hebben we onze krachten gebundeld. Voor het merk BHV-certificaat.online is gekozen om de toegewijde online marktbenadering aan te vullen met een offline aanpak met direct mail.

PSI-Vransen heeft alle fasen van de direct mail uiting mogen verzorgen: conceptontwikkeling, -uitwerking (zowel op het gebied van tekst als grafische vormgeving), doelgroepselectie en de gehele productie tot ‘in de brievenbus’. Resultaat: een opvallende direct mail uiting, gericht op MKB-bedrijven in Nederland. Met als concept ‘Een pleister plakken kan iedereen. Toch?’.

Het mailpack bevat, naast de opvallende ‘grote pleister’-envelop en A4-brief, een handige gimmick. In de vorm van een stevige zigzagfolder met voor iedereen bruikbare tips over pleisterplakken. Met het advies om deze in de EHBO-doos te bewaren. Want een pleister plak je niet zomaar op de juiste wijze.

Categorie:

Business to business

Tags:

Activatie, envelop, werving, folder, a4 brief