Productie van direct mailings en meer…

Zorgeloos je (direct-mail) drukwerkproductie uitbesteden? Als één van de grootste onafhankelijke inkopers in Europa bestuderen en inventariseren wij de mogelijkheden bij de meest uiteenlopende grafische bedrijven in Europa en daarbuiten. Of het nu gaat om uitvoerig gepersonaliseerde mailings, selfmailers, pop-ups, klantenkaarten, catalogi, enveloppen, magazines of stationary. We beschikken over een zorgvuldig geselecteerd netwerk aan productiefaciliteiten dat voldoet aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze inzet: geheel onafhankelijk, objectief en niet gehinderd door een eigen machinepark, de volledige aansluiting vinden bij de wensen van jouw productie. Vanzelfsprekend zonder nodeloze kosten en met de beste service. Onze doelstelling is dat je onze werkzaamheden met minimaal een 8 waardeert.

Onze productie oplossingen

Brief met envelop

Pop-up mailings

Selfmailer

Klantenkaarten

Kaart mailings

Specials

…en nog veel meer. Kom langs voor een inspiratiesessie met onze experts in direct mail producties.

Kies voor de 7 zekerheden van PSI-Vransen

  • 100% onafhankelijk advies
  • Niet gehinderd door beperkingen van eigen machinepark
  • Lagere kosten door efficiënte aanpak
  • Flexibele oplossingen
  • Alles onder controle met één aanspreekpunt
  • Productiebegeleiding door ervaren experts in DM
  • Intensieve kwaliteitscontrole

Wat kost een direct mail?

Elke direct mail productie is anders, waardoor de kosten per mailing sterk variëren. PSI-Vransen begrijpt dat je het maximale rendement wilt halen uit jouw mailing. Daarom helpen we je jouw direct mail productie zo efficiënt mogelijk te produceren. Neem contact op met onze productie experts voor een begroting op maat.

Vraag advies en begroting